Contact

8 + 8 =

Neem contact op met 06 14 30 93 00 (Bellen/ Whatsapp) Of emailadres info@osteopathie-yg.nl

Maak direct een afspraak online

U kunt eenvoudig 24 uur per dag via het webboekingssysteem een afspraak inplannen of wijzigen. Zit het passende tijdstip of een afspraak op korte termijn voor een behandeling voor u er niet bij, neem dan telefonisch of per e-mail contact op. Mocht een cliënt zich afmelden dan kunt u z.s.m. ingepland worden.

Bereikbaarheid en Parkeren bij Osteopahie Ytje Geertsma

Locatie Wijckel: Osteopathie Ytje Geertsma in Friesland is gevestigd tussen de bebouwde kom van Balk en Wijckel. Mocht u vanaf Lemmer richting Wijckel rijden, dan neemt u bij de tweede rotonde (Sondel) de afslag naar rechts. Vervolgens neemt u de eerste afslag links richting de Lynbaen. Na 800 meter neemt u bij nr. 14 de afslag naar links: u ziet bij de ingang van de oprit een rijtje van 4 brievenbussen staan. U rijdt een lange landelijke oprit in. Bij de splitsing houdt u links aan en rijdt u door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Mocht u vanaf Balk komen, dan rijdt u op de Jachtlustweg voorbij Vakgarage Swart en afslag Balk Zuid. U neemt voor Solexverhuur Sloten de afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag weer naar links richting de Lynbaen. Mocht u vanaf Woudsend komen, dan kunt u de bebouwde kom van Balk overslaan: Ga bij beide rotondes van Balk rechtdoor. Neem vervolgens de eerste afslag naar links, dit is de afslag Balk Zuid. Vervolgens gaat u naar rechts en gelijk weer naar rechts. U neemt hierna de eerste afslag naar links. U bent nu op de Lynbaen.  Na 200 meter neemt u bij nr. 14 de afslag naar rechts: u ziet bij de ingang van de oprit een rijtje van 4 brievenbussen staan. U rijdt een lange landelijke oprit in. Bij de splitsing houdt u links aan en rijdt u door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Ytje Geertsma Osteopathie

Ytje Geertsma Osteopathie Lynbaen 14 8563 AZ Wijckel