Contact

1 + 1 =

Neem contact op met 06 14 30 93 00 (Bellen/ Whatsapp) Of emailadres info@osteopathie-yg.nl

Maak direct een afspraak online

U kunt eenvoudig 24 uur per dag via het webboekingssysteem een afspraak inplannen of wijzigen. Zit het passende tijdstip of een afspraak op korte termijn voor een behandeling voor u er niet bij, neem dan telefonisch of per e-mail contact op. Mocht een cliënt zich afmelden dan kunt u z.s.m. ingepland worden.

Bereikbaarheid en Parkeren bij Osteopahie Ytje Geertsma

Locatie Sneek: Osteopathie Ytje Geertsma is gevestigd in het centrum van Sneek. Met de auto is de praktijk te bereiken via de rotonde aan de Prins Hendrikkade. U gaat de brug over en dan rijdt u links af een doodlopende weg in. Ytje Geertsma zit in het laatste gebouw aan de rechterzijde. De ingang zit aan de zijkant (rechts) van het gebouw, achter het toegangshek van de afgesloten parkeerplaats. Bij binnenkomst kunt u direct rechts met de trap omhoog. Deze komt uit bij de praktijkruimte.

Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Voor het afgesloten toegangshek kunt u aan de linkerzijde een bel vinden. Via de intercom kunt u aangeven dat u voor een behandeling bij Osteopathie Ytje Geertsma komt. Bij het wegrijden gaat het hek automatisch open.

Locatie Wijckel: Osteopathie Ytje Geertsma is gevestigd tussen de bebouwde kom van Balk en Wijckel. Mocht u vanaf Lemmer richting Wijckel rijden, dan neemt u bij de eerste rotonde (Sondel) de afslag naar rechts. Vervolgens neemt u de eerste afslag links richting de Lynbaen. Na 500 meter neemt u bij nr. 14 de afslag naar links. U rijdt een lang, landelijke oprit in. Bij de splitsing houdt u links aan en rijdt u door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Mocht u vanaf Balk komen, dan rijdt u op de Jachtlustweg voorbij Vakgarage Swart en afslag Balk Zuid. U neemt voor Solexverhuur Sloten de afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag weer naar links richting de Lynbaen. Na 200 meter neemt u bij nr. 14 de afslag naar rechts. U rijdt een lang, landelijke oprit in. Bij de splitsing houdt u links aan en rijdt u door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Ytje Geertsma Osteopathie

Ytje Geertsma Osteopathie Zwarteweg 4 8603 AA Sneek