Contact

6 + 14 =

Neem contact op met 06 14 30 93 00 (Bellen/ Whatsapp) Of emailadres info@osteopathie-yg.nl

Maak direct een afspraak online

U kunt eenvoudig 24 uur per dag via het webboekingssysteem een afspraak inplannen of wijzigen. Zit het passende tijdstip of een afspraak op korte termijn voor een behandeling voor u er niet bij, neem dan telefonisch of per e-mail contact op. Mocht een cliënt zich afmelden dan kunt u z.s.m. ingepland worden.

Bereikbaarheid en Parkeren bij Osteopahie Ytje Geertsma

Osteopathie Ytje Geertsma is gevestigd in het centrum van Sneek. Met de auto is de praktijk te bereiken via de rotonde aan de Prins Hendrikkade. U gaat de brug over en dan rijdt u links af een doodlopende weg in. Ytje Geertsma zit in het laatste gebouw aan de rechterzijde. De ingang zit aan de zijkant (rechts) van het gebouw, achter het toegangshek van de afgesloten parkeerplaats. Bij binnenkomst kunt u direct rechts met de trap omhoog. Deze komt uit bij de praktijkruimte.

Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Voor het afgesloten toegangshek kunt u aan de linkerzijde een bel vinden. Via de intercom kunt u aangeven dat u voor een behandeling bij Osteopathie Ytje Geertsma komt. Bij het wegrijden gaat het hek automatisch open.

Ytje Geertsma Osteopathie

Ytje Geertsma Osteopathie Zwarteweg 4 8603 AA Sneek