Levenswijze en controle

Veel patiënten die zijn behandeld voor een pijnlijke aandoening, vooral als deze veroorzaakt is door hun werk- of levenswijze, doen er goed aan om iedere 3/ 6/ 12 maanden op controle te komen. Net zoals men regelmatig bij de tandarts op controle gaat om gaatjes te voorkomen, kan men naar de osteopaat op controle gaan.

Bekijk het maar als een APK-keuring voor het lichaam. De osteopaat kan bij een controle disfuncties behandelen en voorkomen dat deze tot chronische klachten leiden. Dergelijke preventieve maatregelen en adviezen zijn een investering in uw gezondheid en comfort.

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een veilige behandelvorm die zich richt op de beweging van het lichaam en op de bewegingen in het lichaam. Deze beweeglijkheid is nodig om goed en zonder klachten te kunnen functioneren. Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het vinden en behandelen van functiestoornissen in de mobiliteit van gewrichten en weefsels in het algemeen.

Bij de behandeling legt osteopathie de nadruk op de problemen in de structuur en mechaniek van het lichaam. Het doel is de gezondheid van de patiënt te optimaliseren. Osteopathie baseert zich op het concept dat de mens als levend organisme een structurele (anatomie) en functionele (fysiologie) eenheid is.Lees meer »

Ytje Geertsma Osteopathie

Ytje Geertsma Osteopathie Lynbaen 14 8563 AZ Wijckel