Vergoeding & tarief

Osteopaat Ytje Geertsma in Friesland is een professionele osteopaat die lid is van het NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en voldoet aan alle kwaliteitseisen opgesteld door het NRO (Nederlands register voor Osteopathie). Klik hier voor de algemene voorwaarden voor osteopathie.

Door de registratie bij het NRO kunt u de kosten van een behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar.

In de aanvullende ziektekostenverzekering worden deze kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. U krijgt na elke behandeling een nota. Deze kunt u opsturen naar uw verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft, wordt door uw verzekering teruggestort.

Vergoeding van uw osteopathie behandeling valt niet onder uw eigen risico. Osteopathie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket. Klik hier voor de dekking van uw zorgverzekering en de vergoeding voor osteopathie. U kunt ook uw zorgverzekeraar rechtstreeks raadplegen.

Voor osteopathie heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig.

Tarief

  • Intake                       45 min. €90,00
  • Vervolg consult  45 min. €90,00
  • Kort consult          30 min. €67,50

Na de behandeling dient u per PIN de rekening te betalen.

Intake formulier

Nadat u een eerste afspraak heeft gemaakt , ontvangt u per e-mail een digitaal intakeformulier. Voor elk gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging van uw afspraak per email.

Afspraak annuleren of wijzigen

Bent u verhinderd op het moment van de afspraak, geef dit dan tenminste 24 uur vóór aanvang van uw behandeling aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen. Bovendien kunt u meteen een nieuwe afspraak maken. Afspraken die niet tijdig afgezegd zijn worden bij u persoonlijk in rekening gebracht.

Ytje Geertsma Osteopathie

Ytje Geertsma Osteopathie Lynbaen 14 8563 AZ Wijckel